Voor uw stikstof onderzoek en Aerius-berekening    

Oog voor uw stikstofprobleem, een neus voor de oplossing!

Diensten voor particulieren:
Stikstofberekening nieuwbouw of Aerius-calculatie
 

 

Ieder zijn vak. Stikstofberekening, oftewel Aerius-calculatie is een specialistisch onderzoek. Voor iemand die eenmalig een stikstofberekening nodig heeft, is het vrijwel onmogelijk om een goede en complete stikstofberekening op te stellen. Dat komt omdat er veel variabelen zijn en het doen van reële aannames bij Aerius-calculatie lastig is zonder ervaring en specialistische kennis.   

 

Waarom een stikstofberekening?

 U heeft een omgevingsvergunning nodig omdat u bijvoorbeeld uw woning wilt (ver)bouwen, uw bedrijf wilt uitbreiden of een evenement wilt organiseren? Om die omgevingsvergunning te krijgen, moet u aantonen dat uw project geen belangrijke gevolgen heeft voor beschermde Natura 2000-gebieden. Deze gevolgen, oftewel stikstofdepositie, zijn te berekenen in een Aerius berekening. Met deze Aerius berekening toont u aan in hoeverre uw project geen vergunningsplicht (voor een Natura 2000-activiteit) heeft. Dit wordt ook wel de voortoets stikstof genoemd. 

 Waarom NOX Advies?

Mijn onderscheidende kracht voor particulieren :
-  Een vast contactpersoon die al uw vragen beantwoordt en u v
olledig ontzorgt;
-  Oplossingsgericht en pro-actief;
-  Afspraak is afspraak met heldere communicatie;
-  Gunstige prijs-kwaliteit verhouding met realistisch adviesNOX Advies doet namelijk vooraf een check of uw plan haalbaar is. Zo weet u zeker dat wanneer ik voor u aan de slag ga, uw plan ook haalbaar is.

Benieuwd wat anderen van NOX Advies vinden? Lees hier de reviews. 

Aerius-calculatie of stikstofdepositieberekening?

Aerius berekening woningbouw, Aerius berekening laten maken

In de praktijk zijn er diverse termen in omloop geraakt voor stikstof onderzoek. Met een berekening stikstof, stikstofberekening nieuwbouw, voortoets stikstof, stikstofdepositieberekening, Aerius berekening of Aerius-calculatie wordt dus hetzelfde onderzoek bedoeld. 

Wat zijn de kosten van een stikstofberekening nieuwbouw?

De kosten zijn van een aantal (omgevings)factoren afhankelijk, waardoor op voorhand geen vaste prijs is af te geven. Stikstofdepositie berekenen is voor NOX Advies dagelijks werk. Een Aerius berekening laten maken, kan daarom relatief snel en voordelig. Vraag hier uw offerte vrijblijvend op en u ontvangt binnen 48 uur een offerte.

Meer vragen? 

Wilt u meer weten over stikstofdepositie en stikstofonderzoek? Bekijk dan de FAQ.

Bent u een ontwikkelaar of werkt u bij een adviesbureau en wilt u een Aerius-calculatie laten maken? Klik dan hier

 


E-mailen
Bellen